Yeni
Kampanya
    Presstij

    WHAT IF? ANNIHILATION DÜNYAYA ULAŞSAYDI?

    %20
    64,00
    51,20
    Yorumlar (0) Yorum Ekle
    Adet:
    Ürün Özellikleri

    Yazar: David Hine 
    Çizer: Mico Sayan , Rafael Kayanan 
    Sayfa Sayısı: 28

    Kendi evreninin bizimki tarafından yok edildiğini iddia eden Annihilus, yıkıcı Annihilation Dalgası’nı salarak evrenimizin sınırlarını delip milyonlarca dünyayı yok etti. Uzay gezgini Nova, Annihilus ve müttefiki Thanos’a karşı savaşta bir ayak takımına liderlik etti. Kree güçleri ve Destroyer Drax tarafından desteklenen Birleşik Cephe direnişi, dalgayı Samanyolu Galaksisi’nin dış hatlarına ulaşmadan durdurdu.

    Drax’in, her ikisi de Annihilus tarafından canlı silahlar olarak kullanılacak olan Silver Surfer’ı ve onun da sonradan Galactus’u serbest bırakması zaferin asıl anahtarı olmuştu.

    Peki ya Drax, son anda Silver Surfer yerine Galactus’u serbest bırakmaya karar verseydi… Peki ya bu karar, Dünya’nın kahramanlarının kendi iç çatışmalarına yoğunlaştığı bir dönemde olayların gidişatını etkileseydı?

    Peki ya, Annihilus galaksimizin dış mahallelerinde yenilmeseydi… Peki ya Annihilus, yıkıcı uzaylı donanmasını Dünya’ya getirmeyi başarsaydı ne olurdu? Gezegenimizin en kudretli kahramanları İÇ SAVAŞ zirvedeyken farklılıklarını bir kenara bırakabilirler mi?

    T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.